Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μ' αυτά τα... σοβαρά ασχολούνται στο Μαξίμου

Την Τετάρτη μόλις χάραξε και μέσα στη βροχή άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του πρωθυπουργού «χτένισαν» τον περίβολο του Μεγάρου Μαξίμου για να εντοπίσουν την κότα που πέταξε μια ακτιβίστρια λίγο πριν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όσο κι αν έψαξαν δεν τη βρήκαν, γράφει σήμερα ο «Βηματοδότης». Ορισμένοι στο Μαξίμου άρχισαν να αφήνουν να διαρρεύσει ότι την έπιασαν και την πήγαν δίπλα στον Εθνικό Κήπο, αλλά αυτό δεν ισχύει, αναφέρει το δημοσίευμα. Το πού βρίσκεται η κότα ουδείς ακόμη το γνωρίζει.

Πάντως ο πρωθυπουργός δεν φάνηκε να θέλει να μάθει πώς προσγειώθηκε μια άσπρη κότα στο (καλά φυλασσόμενο) γραφείο του. Ούτε καν ρώτησε ποια την πέταξε και κυρίως το γιατί.

Όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μπήκε χαμογελώντας στο γραφείο του (μόλις λίγα λεπτά προτού εισέλθει ο Κυρ. Μητσοτάκης) λέγοντάς του ότι «μας πέταξαν μια κότα στο Μαξίμου», ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Αλ. Τσίπρας (γελώντας): Δηλαδή, τώρα αποκτήσαμε και κατοικίδιο;
Αγγ. Τσέκερης (επίσης γελώντας): Να της χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο...
Όλγα Γεροβασίλη: Να της βάλουμε και ένα σπιτάκι για να την προφυλάξουμε, σαν μασκότ.

«Για να ξέρετε: η πρόταση να προστατευθεί η κότα με σπιτάκι και να φυλαχθεί ως κατοικίδιο έγινε εκ του πονηρού, γιατί τώρα που άρχισαν τη διατροφή στο Μαξίμου και έκοψαν τα ντελίβερι με τα κοντοσούβλια η ιδέα για κανένα φρέσκο αβγουλάκι δεν είναι καθόλου άσχημη», σχολιάζει ο «Βηματοδότης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου