Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ο Γιώργος Πιτσιλής. Γνωρίζετε ποιος είναι ο κύριος;

Εκδόθηκε η σχετική πράξη υπουργικού συμβουλίου

Εκδόθηκε η σχετική Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου για την τοποθέτηση του δικηγόρου Γιώργου Πιτσιλή στη θέση του νέου Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.



ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γιώργος Πιτσιλής γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1975.

Είναι επιτυχημένος δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ερευνητής και έμπειρος επαγγελματίας, με μακρά σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα.

Αποφοίτησε από το Κλασσικό Λύκειο Αναβρύτων. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία έλαβε και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο. Είναι επίσης κάτοχος DEA Φορολογικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Pantheon – Sorbonne (Paris I).

Από το 2011, είναι ιδρυτικό μέλος του δικηγορικού γραφείου ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ – ΠΙΤΣΙΛΗΣ – ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ (K|P|V).

Προηγουμένως, υπήρξε συνεργάτης της Δικηγορικής Εταιρείας FDMA(1999-2010). Από το 2010 έως σήμερα υπήρξε φορολογικός σύμβουλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα του  Φορολογικού Δικαίου, Ελληνικού, Διεθνούς και Ευρωπαϊκού. Είναι μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Φορολογικού Δικαίου και Δημοσιονομικών Μελετών (2008-), έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε νομικά έντυπα και οικονομικές εφημερίδες και συμμετέχει στις επιστημονικές ομάδες διαφόρων νομικών περιοδικών. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά, ενώ διαθέτει και γνώσεις Γερμανικών.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

  • Πηγή: http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου