Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Επτά ιδιαίτερα πράγματα που δεν Χρειάζεστε αλλά σίγουρα θα θέλατε να έχετε στο σπίτι σας…

Μπορεί τα συγκεκριμένα πράγματα να μην είναι απαραίτητα σε κανένα σπίτι, αλλά βάζουμε στοίχημα πως σίγουρα θα θέλατε να τα έχετε κι εσείς στο δικό σας. Δείτε ποια είναι αυτά.Ένας τρόπος για να δώσετε κυλινδρικό σχήμα στο παγωτό σας είναι αυτός. Το για ποιο λόγο, βέβαια, να κάνετε κάτι τέτοιο είναι μια άλλη ιστορία. Το μόνο που μας έρχεται σαν σκέψη είναι πως θα το κάνετε απλά για να έχετε ξεχωριστό σχήμα παγωτού για να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.

Δώστε σχήμα στο χωνάκι παγωτό σας με αυτό το gadget.

Και όμως, υπάρχει και αυτό το μαξιλάρι που επιτρέπει στο χέρι σας να έχει τη δική του θέση από κάτω. Είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν πού να βάλουν το χέρι τους όταν κοιμούνται.

Ένα κενό κάτω από το μαξιλάρι μπορεί να χρησιμεύσει για να βάζετε το χέρι σας.

Σίγουρα αυτό το μπουκάλι για το σαπούνι του μπάνιου δεν είναι καλή ιδέα για όσους έχουν πρόβλημα με το αλκοόλ. Για όλους τους υπόλοιπους είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ενθουσιάσει όποιον μπαίνει στο μπάνιο σας.

Αυτό το μπουκάλι ουίσκι είναι το πιο ιδιαίτερο μπουκάλι σαπουνιού.

Αυτή η ντουζιέρα είναι τόσο εντυπωσιακή που κάθε άνθρωπος θα ήθελε να την έχει στο μπάνιο του. Λόγω του ότι το νερό βγαίνει από μια μεγάλη επιφάνεια δίνει την αίσθηση πως βρίσκεστε κάτω από έναν καταρράκτη και όχι στη ντουζιέρα του σπιτιού σας. Αν μάλιστα κλείσετε και τα μάτια και νιώσετε το ζεστό νερό να πέφτει παντού πάνω σας θα αισθανθείτε πως είστε διακοπές σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Και τι δε θα δίναμε για να κάναμε ένα ντους κάτω από αυτήν την ντουζιέρα.

Αν σας αρέσει να ζωγραφίζετε τότε αυτό το σεντόνι είναι μια φανταστική ιδέα για να περνάτε δημιουργικά το χρόνο σας ξαπλώνοντας. Πάρτε τους μαρκαδόρους σας, ξαπλώστε πάνω στο σεντόνι ζωγραφικής και αρχίστε να δημιουργείτε.

Ζωγραφίστε άφοβα σε αυτό το σεντονάκι που μοιάζει με τετράδιο.

Αυτό μπορεί να είναι φανταστικό αλλά σίγουρα είναι και πολύ ακριβό. Δεν μας πειράζει, όμως, να ρίξουμε μια ματιά και να ονειρευτούμε για μια στιγμή πως είμαστε ξαπλωμένοι σε αυτό το τεράστιο κρεβάτι και αν ζεσταθούμε πολύ ρίχνουμε και μια βουτιά στο πανέμορφο τζακούζι που βρίσκεται ακριβώς στο τέλος του κρεβατιού.

Ένα χαλαρωτικό τζακούζι είναι υπέροχο μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Το κακό είναι πως αυτό “παίζει” μόνο στα όνειρά μας.

Πώς θα σας φαινόταν να κάνατε ντους και να ακούγατε μουσική ταυτόχρονα; Παρόλο που κάτι τέτοιο δεν είναι εντελώς ανέφικτο μιας και μπορείτε να βάλετε το cd player να παίζει ενώ κάνετε το μπάνιο σας υπάρχει ένα τηλέφωνο ντους (αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία) από το οποίο βγαίνει και μουσική.

Με αυτό το gadget διασκεδάζετε κάνοντας το μπάνιο σας. Φανταστικό!

  • Πηγή: http://spirossoulis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου