Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ένα νέο πολιτικό τοπίο άνοιξε μπροστά μας…

Οι εκλογές της 25ης Γενάρη προφανώς άλλαξαν τα μέχρι σήμερα δεδομένα… Αλίμονο σ’ αυτούς που περίμεναν κάτι διαφορετικό να βγει από τις κάλπες… Μάλλον ήταν μακριά, ξεκομμένοι από την πραγματικότητα και τη ζωή.

Ο λαός τιμώρησε την αλαζονεία των… σωτήρων μας και μπήκε στο ρίσκο να δοκιμάσει κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο πολιτικό κόμμα.

Η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε τα όρια της αυτοδυναμίας και η συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ είναι αυτό που θα δοκιμαστεί στην πράξη τις επόμενες ημέρες… Ένα όμως είναι βέβαιο ότι κανένας που πολιτεύεται στα κοινά δεν πρέπει να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών…

Ο συνεχής εκφοβισμός λειτούργησε ως μπούμεραγκ, τιμωρώντας τους για όλη αυτή τη απαράδεκτη συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης τους.

Το δίδυμο της συμφοράς Σαμαράς – Βενιζέλος θα πρέπει τώρα, μετά την ήττα τους να αντιμετωπίσουν και την ισχυρή εσωτερική κομματική αμφισβήτηση… Δεν μας χαροποίησε καθόλου η εδραίωση στην τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής, αλλά δυστυχώς ο λαός έχει τα δικά του κριτήρια, που τις περισσότερες φορές είναι πολύ αυστηρά.

Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε, διότι, όπως και να το κάνουμε δεν περιποιεί καμιά τιμή να είναι το τελευταίο κόμμα από τα επτά που μπήκαν στη Βουλή. Η ΔΗΜΑΡ εξηφανίσθη, ενώ το πείραμα του Γιωργάκη Παπανδρέου αποδείχθηκε χωρίς καμιά προοπτική. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση και το «Ποτάμι» παρά τα ποσοστά τους την ίδια τύχη θα έχει πολύ σύντομα…

Όλες αυτές οι εξελίξεις μας κάνουν πολύ περήφανους που έντεκα μήνες τώρα καταγράφουμε την πραγματικότητα μέσα από αυτό το Blog. Και πολύ συνειδητά αρνήθηκα τις πιεστικές προτάσεις που έγιναν προκειμένου να είμαι υποψήφια βουλευτής.

Τώρα από πιο καθαρή θέση εκτιμώ ότι είναι καλύτερα να συνεχίσω να παρέχω υπεύθυνη ενημέρωση, ευχαριστώντας όλους εσάς  που μας εμπιστεύεστε και είστε μαζί μας σ’ αυτό το όμορφο διαδικτυακό ταξίδι… 12.000 επισκέψεις δεν είναι και λίγες μέσα σε έντεκα μήνες ζωή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου