Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Περάσαμε το «φράγμα» των 11.000 επισκέψεων…

Για μας αυτή η επικοινωνία ήταν ένα στοίχημα που ο χρόνος δείχνει να κερδίζουμε… Με δέκα μήνες ζωής και 327 αναρτήσεις, σχεδόν καθημερινή ενημέρωση, με ένα πολύ  μικρό κενό τον φετινό Δεκέμβρη που πασχίζουμε να καλύψουμε, ακούμε τις καλύτερες κριτικές για την παρουσία μας στο διαδίκτυο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο…  Ότι έχουμε πετύχει είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς με σκοπό να κρατάμε αυτή την επαφή και επικοινωνία με σοβαρά θέματα, που αξίζουν την προσοχή και τον προβληματισμό μας.

Αποφύγαμε συνειδητά, τα πολύπλοκα θέματα, αυτά που κάποιοι μπορεί να θεωρούν «σπουδαία», επειδή δεν είναι σε θέση να τα κατανοήσουν οι περισσότεροι άνθρωποι/

Χαμηλώσαμε τον πήχη, ώστε ο καθένας να βρει και να πάρει κάτι που τον αφορά και τον ενδιαφέρει.

Συνεχίσαμε έτσι σταθερά να κινούμαστε στη γραμμή ευθύνης που βάλαμε από την πρώτη στιγμή, που το «στήσαμε». Ότι εδώ θα μπορούμε να λέμε τα σώψυχα μας, καθαρά, έντιμα, όπως κάναμε πάντα στη ζωή μας, ότι κι αν γινόταν γύρω μας, δίπλα μας.

Πιστοποιούμε έτσι, ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν και παραμένουν καθαροί, ακηλίδωτοι στο χρόνο, μακριά και έξω από πολιτικούς ευκαιριακούς συσχετισμούς. Ότι προσφέραμε ήταν από το περίσσευμα της καρδιάς μας κι αν επιχειρήσαμε άνοιγμα στην κεντρική δημοτική σκηνή, ήταν επειδή πιστεύαμε ( και το πιστεύουμε…) πως έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε, ιδιαίτερα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι πολίτες της Αθήνας με τα Μνημόνια και τις φοροεπιδρομές πάνω από τα κεφάλια τους.

Γι’ αυτό και δεν σκύβουμε, δεν συμβιβαζόμαστε, δίνουμε καθημερινά ξεχωριστές μάχες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου