Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μακελειό στον Πειραιά: Τρεις τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση

Δεκαπέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός της ένοπλης επίθεσης, που σημειώθηκε στις 04:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μπαρ στον Πειραιά.

Από τους πολίτες που τραυματίστηκαν, τέσσερις μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όμως, δύο από αυτούς έφυγαν αμέσως αφότου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφεραν επιπόλαια τραύματα, ενώ άλλοι δύο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 23 ετών παραμένουν στο νοσοκομείο.

Η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό μηρό, ωστόσο, ο νεαρός, ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στο θώρακα, δεν χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Το απόγευμα του Σαββάτου η 23χρονη μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Στο Αττικόν μεταφέρθηκαν συνολικά 11 άτομα από τα οποία τα τέσσερα πήραν γρήγορα εξιτήριο. Από τους επτά τραυματίες που έμειναν στο νοσοκομείο, οι δύο μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και ένας στο Θριάσιο, ο οποίος θα χρειαστεί, μάλιστα, επεμβάσεις επανορθωτικής χειρουργικής στο χέρι του.

Στο Αττικόν παραμένουν τώρα τέσσερα άτομα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια νεαρή στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείο, με τραύμα στο κεφάλι.

Σοβαρά τραύματα φέρουν, ωστόσο, και δύο άντρες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό για να χειρουργηθούν.

Πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 39χρονο οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στη θωρακική περιοχή.

Μάλιστα, η κατάσταση του 39χρονου είναι πιο σοβαρή καθώς υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για τραύμα που έφερε κοντά στην καρδιά.

Η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου