Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Φτάσαμε κιόλας στα 8.000 «κλικ»… Ευχαριστούμε!

Κι εμείς δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, αλλά ο μετρητής της Google που φιλοξενεί στην πλατφόρμα της το Blog μας, είναι αδιάψευστος μάρτυρας. 8.000 επισκέπτες από διαφορετικές, μοναδικές Ι.Ρ. είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που επιχειρεί για πρώτη φορά στο διαδίκτυο.

Σε έξι μήνες με 189 εγγραφές και αναρτήσεις (αυτή είναι η 190…) όπου καθημερινά καταθέτουμε την ψυχή μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Κι αυτό είναι ασφαλώς πολύ σπουδαίο προνόμιο σε μια εποχή γενικότερης αμφισβήτησης.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι προσπαθήσαμε με απόλυτη συνέπεια να μιλήσουμε για όλα και να πούμε αλήθειες, ακόμα κι αν δυσαρεστούσαμε κάποιους, ακόμα κι αν αυτοί ήταν φίλοι.

Στόχος μας ήταν να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να επωφεληθούν οι πολίτες της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων και κατ’ επέκτασης ολόκληρης της Αθήνας. Διότι τα προβλήματα, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι κοινά. Που και που τα τοπικά ζητήματα, φυσιολογικά παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα.

Ωστόσο κάτι που θέσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι ότι δεν πρόκειται να μιζεριάζουμε. Δηλαδή δεν θα λέμε τα ίδια καιν τα ίδια, απλά κάνοντας θόρυβο με μια γκρίνια που κουράζει.

Θα προσπαθούμε και το κάνουμε καθημερινά, μπορείτε να το διαπιστώσετε, να δίνουμε θέματα που έχουν μια προοπτική και μας κάνουν να πιστεύουμε στον εαυτό μας, στη δύναμη μας και στην αλλαγή που μπορούμε και κάνουμε.

Τι και είναι Αύγουστος; Εμείς συνεχίζουμε κανονικά. Κι αυτή τόλμη, η δύναμη  και η συνέπεια επιβραβεύονται… Σας ευχαριστούμε που έρχεστε καθημερινά εδώ και μας ενθαρρύνετε να συνεχίσουμε.

Να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε και στο μέλλον. Γιατί μας αξίζει το καλύτερο και γιατί, γενιές ολόκληρες, πριν από μας, έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς να ζούμε σήμερα ελεύθεροι και να απολαμβάνουμε μικρές αλλά υπέροχες διακοπές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου