Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Τόση εμπάθεια, γιατί βρε παιδιά;

Έτσι αντιμετωπίζει η ΕΚΑΠ το γεγονός ότι τα γηπεδάκια μπάσκετ στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα παραδίδονται στο παιδιά του Κολωνού.

Είναι απίστευτος ο τρόπος που αντιμετωπίζει μια ομάδα ανθρώπων στην περιοχή μας την Επιτροπή Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνα, γνωστή και ως ΕΚΑΠ που άγεται και φέρεται από μια μειοψηφία της εξωκοινοβουλευτικης αριστεράς.

Την ολοκλήρωση και την παράδοση του έργου με τις μπασκέτες στα γηπεδάκια της πλατείας Σωτήρη Πέτρουλα τη βαφτίζουν «αίσχος». Και με τη μεγαλύτερη ευκολία του αλχημιστή μπλέκουν το έργο που αποτελεί χορηγία της ARTUME με την κατασκευή του Mall.

Παραπληροφορούν επίσης τον κόσμο, ότι τα εγκαίνια θα γινόταν χθες, ενώ όλοι ξέρουν καλά από την πρόσκληση που έχουμε ήδη δημοσιεύσει, ότι αυτά θα γίνουν στις 9 του μηνός Ιουλίου.

Να περιμένουμε λοιπόν να εμφανιστούν με ένα ακόμα αποκριάτικο σώου ή έχουν κάτι άλλο πιο πρωτότυπο στο μυαλό τους; Ποιο μυαλό δηλαδή, οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Γελάμε με την κατάντια του «κινήματος», όπως χαρακτηρίζουν την παρεούλα τους… Ουδεμία υπευθυνότητα δεν τους χαρακτηρίζει πάνω σε στοιχειώδη πράγματα. Ας αλλάξουν ρότα, όσο είναι καιρός… Ο τόπος μπορεί να πάει μπροστά και χωρίς αυτούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου