Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Έξι χιλιάδες «ευχαριστώ» είναι λίγα, πολύ λίγα…

Απόψε στις 8 ας πάμε να δούμε μια ξεχωριστή παράσταση στη γειτονιά μας… Όταν ο Σολωμός συνάντησε... τον Πλάτωνα…

Ξεπεράσαμε, όπως έχετε τη δυνατότητα να δείτε και μόνοι σας στην μπάρα, κάτω δεξιά όπως μας βλέπετε, τον μετρητή επισκεψιμότητας της Google, τους 6.000 επισκέπτες αυτού του Blog. Μπορούσατε να το φανταστείτε ότι θα φτάναμε σ’ αυτό το εντυπωσιακό νούμερο, όταν πριν τέσσερις μήνες ξεκινούσαμε δειλά να γράφουμε, δίνοντας έναν άλλο τόνο στην ενημέρωση; Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Φυσικά δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Όλους αυτούς τους μήνες είμαστε παρόντες με μια ανάρτηση κάθε μέρα, προσπαθώντας να παρακολουθούμε την επικαιρότητα, πατώντας τα πόδια μας στη γη.

Δείτε λίγο στο αρχείο των αναρτήσεων μας: 4 τον Ιανουάριο, 28 τον Φεβρουάριο, 31 τον Μάρτιο, 30 τον Απρίλιο, 31 τον Μάιο… Δεν νομίζουμε πως τέτοια συνέπεια μπορείτε να τη βρείτε εύκολα αλλού. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε.

Εμείς, πάντως, αφού σας ευχαριστήσουμε όπως έχουμε υποχρέωση, καθώς μας δίνετε μια θέση στην καρδιά σας, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω από τους αρχικούς μας στόχους. Αυτούς που θέσαμε όταν το «στήσαμε». Αυτοί είναι και παραμένουν σταθεροί οι ίδιοι: Να λέμε την αλήθεια με όλη τη δύναμη της φωνής μας και να την υπερασπιζόμαστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου