Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ξαφνιαστήκατε με την αλλαγή του ονόματος μας;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη στους Αθηναίους για την επανεκλογή του…


Θα παρατηρήσατε ότι από χθες έχουν επέλθει κάποιες μικρές αλλαγές σ’ αυτό το Blog που διαβάζετε.. Άλλαξε το όνομα του, «φόρεσε» ένα πιο αισιόδοξο φόρεμα, και βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα των ημερών και είναι εδώ με χαμόγελο να δηλώνει την ενεργό παρουσία του, επειδή εσείς, με τις κοντά 4.500 επισκέψεις σ’ αυτούς τους τρεισήμισι μήνες ζωής του αποδείξατε πως, σας αφορά και σας ενδιαφέρει η παρουσία του.

Από «Αλήθειες στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας» μετεξελίχθηκε σε «Νέα Μέρα ξημέρωσε για την Αθήνα»… Ολοκληρώθηκε έτσι ένας κύκλος δύσκολος που αφορούσε την αντιπαράθεση απέναντι στο ψέμα και την υποκρισία, της αλήθειας όσων έγιναν στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας, αυτά τρεισήμισι χρόνια και τώρα μπαίνει σε νέα εποχή.

Μπροστά μας είναι ο νέος ρόλος που καλούμαστε να παίξουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σωφροσύνη την 5ετία που έρχεται για την Αθήνα.

Ξέρουμε ότι τίποτα δεν είναι απλό και εύκολο... Όπως έδειξαν οι πρόσφατες εκλογές, έχουμε ένα νέο πολιτικό τοπίο μπροστά μας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να λειτουργήσουμε έχοντας αποτελέσματα στις ενέργειες μας. Τα προβλήματα στην πόλη μας είναι πολλά και μεγάλα… Όμως είμαστε εδώ, όρθιοι, με εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, έτοιμοι να αποδείξουμε ότι δεν είπαμε και δεν υποστηρίξαμε λόγια μεγάλα και υπερφίαλα πάνω από τις δυνατότητες μας. Για μας κάθε μέρα είναι σα να δίνουμε εξετάσεις απέναντι στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλατε στην κάλπη, δίνοντας μας ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσουμε μπροστά.

Αυτή τη Νέα Μέρα που ξημέρωσε για την Αθήνα με την ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Καμίνη θα την βλέπετε κι από δω κάθε μέρα. Αυτό που ξεκινήσαμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την πίστη ότι προσφέρουμε στην κοινωνία.

Μερικοί νόμισαν ότι επρόκειτο για ένα προεκλογικό τρικ που απλά θα βοηθούμε στην επανεκλογή. Ο χρόνος θα τους διαψεύσει. Η ίδια η ζωή θα γίνει μάρτυρας μας. Διάφανος καθρέφτης ψυχής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου