Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Στις κάλπες ψηφίζουμε Γιώργο Καμίνη, δαγκωτό!


Από το πρωί οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες. Ψηφίζουμε Γιώργο Καμίνη, βάζουμε σταυρό προτίμησης για το κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο στη Δήμητρα Σιδερή.


Ότι θα φτάναμε σ’ αυτή την ώρα, ήταν περισσότερο από βέβαιο… Οι κάλπες περιμένουν τους ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες να φτάσουν για να κάνουν γνωστή τη θέληση τους να συνεχίσει η Αθήνα το δρόμο που χάραξε στη διάρκεια της δημαρχίας Καμίνη.

Το γιατί, είναι κάτι που το έχουν εμπεδώσει, επειδή αποτελεί κομμάτι των ζωής τους και της καθημερινότητας τους. Είδαν την πόλη να στέκεται στα πόδια της, να αντιστέκεται και να στηρίζει τους ταλαιπωρημένους Αθηναίους, από τις πολιτικές της λιτότητας της κεντρικής διοίκησης.

Είδε ότι υπάρχει η θέληση αυτό να συνεχιστεί και να ενταθεί και τις ερχόμενες μέρες στην νέα πενταετία της ανανεωμένης με την ψήφο σας, θητεία της δημαρχίας Καμίνη.

Είναι ενθαρρυντικό ότι νέοι άνθρωποι που έχουν μια καθαρή άποψη και θέση για την πολιτική, όπως είναι η Δήμητρα Σιδερή, είναι στο ψηφοδέλτιο του. Αυτή η συστράτευση θα δώσει καλούς καρπούς.

Η φωνή της Δήμητρας, θα είναι μια καθαρή φωνή, ενός ανθρώπου που ξέρει να ακούει και να αποκωδικοποιεί τα μηνύματα των καιρών…

Δεν ζούμε σε ροζ συννεφάκια ευτυχίας. Προφανώς και αντιλαμβανόμαστε τις τεράστιες ευθύνες στο νέο περιβάλλον. Αλλά κανείς από τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο δεν λιποψυχεί. Είμαστε εδώ για να δίνουμε μάχες. Κι αυτό θα το κάνουμε με την ανάληψη των νέων καθηκόντων μας…

Γιατί, όπως έχει πει και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η Αθήνα έχει μπει σε μια πορεία ανόδου που δεν πρέπει να ανακοπεί. Με σχέδιο, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά, η Αθήνα έχει μπει στις ράγες της εξόδου από την κρίση και την κατήφεια. Με το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την Αθήνα του 2020. Μια Αθήνα μεγάλη, που θα κοιτά ξανά από το ίδιο ύψος τους ανταγωνιστές της. Θα συνεχίσουμε να κινούμαστε παράλληλα σε όλα τα επίπεδα: στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, στη δημιουργία περιβάλλοντος δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην πόλη, στον ακόμη πιο σύγχρονο τρόπο εξυπηρέτησης του δημότη και στην προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό, ως αποκλειστικού τουριστικού προορισμού.

  • Δείτε ΕΔΩ ότι πληροφορία χρειάζεστε σε σχέση με τις εκλογές, υπεύθυνα από το υπουργείο Εσωτερικών. ΕΔΩ τα τηλέφωνα που μπορείτε να ενημερωθείτε για το πού ακριβώς ψηφίζετε. Κι ΕΔΩ πού είναι το εκλογικό τμήμα που ψηφίζετε. Η φόρμα που θα βάλετε τα στοιχεία σας κι εκείνο θα σας πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου