Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δυο χιλιάδες “κλικ” σε δυο μήνες και είμαστε ακόμα στην αρχή. Το μέλλον είναι μπροστά μας!


Αποτελεί για μας καταξίωση το γεγονός ότι με βήματα σταθερά κατακτούμε σιγά – σιγά μέρος στην καρδιά σας. Δεν βιαζόμαστε. Δεν επιδιώκουμε να τραβήξουμε την προσοχή σας με την σκανδαλοθηρία.
Είπαμε από την αρχή ότι αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για να πει αλήθειες. Θυμάστε; Αυτό και κάνουμε καθημερινά. Ήρεμα, νηφάλια, όπως αρμόζει στους σοβαρούς και υπεύθυνους πολίτες.
Διότι καθώς πλησιάζουμε τις ημερομηνίες των εκλογών, όλο και κάποιες φωνές θα ακούγονται με ένταση... Όχι πως αυτές απουσίαζαν στο παρελθόν... Πάντα υπήρχαν εκείνοι που θεωρούσαν ότι είναι καλό να κεφαλοποιούν με συνειδητά ψέματα ή με υπερβολές που επίσης οδηγούν σε ψεύδη, στην αντιπολιτευτική πολιτική τους διάθεση.
Εμείς θεωρούμε πως κάνει καλό να έχουμε διαφορετικές απόψεις και θέσεις. Στο κάτω – κάτω της γραφής βοηθούν για μια γόνιμη συζήτηση και προβληματισμό. Και αυτό δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσεις... Φτάνεις να ρίξεις μια ματιά στο υλικό που βρίσκεται εδώ...
Ύστερα από δυο χιλιάδες επισκέψεις, έχουμε πια την πεποίθηση ότι ήταν δικαιολογημένη η αγωνία μας να “στήσουμε” και να συντηρούμε αυτόν τον ιστότοπο με καθημερινές αναρτήσεις, αναφερόμενοι σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων της Αθήνας. Και φαίνεται ότι έχει το ενδιαφέρον της.
Δεν πρόκειται για χώρο όπου περισσεύουν οι περισπούδαστες αναλύσεις. Μακριά από μας κάτι τέτοιο. Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τους Αθηναίους με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο. Μιλάμε στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που ξέρουμε καλά πως οι μνημονιακές πολιτικές που εξήγγειλε και εφαρμόζει η κεντρική διοίκηση, εδώ και τέσσερα χρόνια τους έχει στριμώξει άγρια από οικονομική και κοινωνική άποψη.
Θέλουμε να είμαστε δίπλα τους. Κι αυτό είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε. Όπως το κάναμε τρία χρόνια τώρα. Με την ίδια συνέπεια θα συνεχίσουμε και μετά τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Είμαστε αισιόδοξοι για τα αποτελέσματα τους. Μιλάμε με τους πολίτες. Μπορούμε να “πιάνουμε” τους παλμό τους, είμαστε κάποιοι από αυτούς. Αναγνωρίζουμε και δικαιολογούμε την αγωνία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου