Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Από τη χθεσινή επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, στην πλατεία Κολωνού...


Στην καφετερία “Όσκαρ” στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα ήρθε χθες το απόγευμα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και για μια ώρα περίπου μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. Δίπλα του η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Δήμητρα Σιδερή.
Είχε το αδιαχώρητο η καφετερία. Εύλογο το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας που ήθελαν να ακούσουν τον δήμαρχο να αναφέρεται στα προβλήματα της Αθήνας και στον τρόπο που βλέπει εκείνος για την αντιμετώπιση τους. Είχε ενδιαφέρον ότι τέθηκαν ερωτήματα και δόθηκαν απαντήσεις.
Ο δήμαρχος της Αθήνας δεν είναι από τους ανθρώπους που “μασάνε” τα λόγια τους. Αν κάτι τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η ειλικρίνεια τους. Λέει τα πράγματα με το όνομα τους και αναζητά λύσεις μακροπρόθεσμες και ουσίας. Κάτι τέτοιο είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε στον τόπο μας. Η πόλη μας χρειάζεται μια τέτοια δυνατή φωνή.
Οι πολίτες ακόμα και έξω από το καφέ διατύπωναν ευθαρσώς τη γνώμη τους. Διότι ο διάλογος σε κάθε περίπτωση κάνει καλό. Αναδεικνύει ζητήματα και μέσα από την κουβέντα μας καθιστά συμμέτοχους στο να μπορούμε να συνεισφέρουμε στη λύση τους. Μια τέτοια Αθήνα, συμμετοχική, μας αξίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου