Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Σαββατιάτικα στο σχολείο τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων...

Αν και είναι λίγοι πια, αν και δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε όλα τα καλέσματα οι εργαζόμενοι στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων είναι έτοιμοι να σπεύσουν σε όποια σχολική μονάδα έχει την ανάγκη τους. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!
Χωρίς να υπολογίζουν αργίες, στο 51 Λύκειο Αθήνας που βρίσκεται δίπλα στον Αϊ Γιώργη πήγαν το Σάββατο που μας πέρασε. Με ειδικό γερανοφόρο όχημα τοποθέτησαν μεταλλικό πλέγμα προκειμένου να παρεμποδίσουν τα περιστέρια που συγκεντρώνουν κατά εκατοντάδες εκεί και αποτελούν εστία μόλυνσης.
Ήταν εκεί και η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας κ. Δήμητρα Σιδερή που έσπευσε στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και της τοπικής Ένωσης οι οποίοι επεσήμανα το πρόβλημα και ζήτησαν τη βοήθεια των ειδικών τεχνικών συνεργείων του Δήμου Αθηναίων για να αποκατασταθεί το πρόσφατα ανακαινισμένο, σχολικό συγκρότημα.
Διότι, πραγματικά, η κατάσταση ήταν απελπιστική και μάλιστα πάνω ακριβώς από το κυλικείο, όπου τα παιδιά πάνε για να ψωνίσουν το κολατσιό τους. Είναι σαφές ότι δεν είμαστε ενάντια στα περιστέρια, αλλά υποθέτουμε πως είναι κατανοητό, πόσο επικίνδυνη είναι συσσώρευση των περιττωμάτων τους εκεί όπου εκατοντάδες παιδιά περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου